Ta backup av alt, overalt.

CrashPlan blir benyttet av over 37 000 bedrifter over hele verden - og er med det blant de største for backup-løsninger for enheter. CrashPlan kjører stille i bakgrunnen, og lar brukerne jobbe uavbrutt, samtidig som at arbeidet deres blir sikret.

Filene blir lagret på destinasjonen du ønsker. Brukere kan enkelt gjenopprette data på egenhånd, til den digitale enheten de ønsker.

Start en prøveperiode

Introduksjon til CrashPlan

Sikkerhet fra ende til ende

Alle filer krypteres på enheten, forblir kryptert under transporten og lagres kryptert på destinasjonen. Det er støtte for to-faktor-autentisering, katalogtjenester og sikker brukeradministrasjon for å sørge for at informasjon ikke kommer i feil hender.

Sikker mobiltilgang

CrashPlan sin mobilapplikasjon har den samme sikkerheten som på bærbar eller stasjonær maskin. Dette gjør at man kan jobbe på forskjellige enheter uten at sikkerheten reduseres.

Smart backup

CrashPlan tar alltid backup av de siste endringene først - VPN er ikke nødvendig. Dette gjør at backupen går raskt, og man slipper å lagre dobbelt.

Gjenopprett uansett hvor du er

Om du sitter på arbeidsplassen din, benytter telefonen, er hjemme eller på flyplassen så tilbyr CrashPlan en sikker selvhjelp. Det innebærer at du kan gjenopprette filer fra hvilket som helst nettverk, og fra hvilken som helst enhet.

Fra 10 til 10 000 brukere

En enkelt administrator kan administrere en installasjon fra 10 til 10 000 brukere. Ved behov kan servere legges til for å øke lagringskapasiteten, uten at det blir avbrudd i sikkerhetskopieringen. Automatisk arkivbalansering er funksjonen som gjør det mulig.

Kontinuerlig og ubegrenset

CrashPlan lagrer endringene i dokumentene som brukerne lager – i tillegg kan alle versjoner av dokumentet bevares. Det gir deg oversikt over historikken og du kan lett finne frem til ønsket versjon.

Skyvalg for sikkerhet og tilgjengelighet

CrashPlan har en fleksibel lagrings- og sikkerhetsarkitektur, som gjør at du kan velge hvor du vil lagre dine data og dine krypteringsnøkler. Velg mellom privat, offentlig eller hybrid skylagring.

Ett administrasjonspanel

Overvåk backuper, oppgrader servere, administrer alle enheter, lag rettigheter og sjekk lisensiering fra administrasjonspanelet.

Beskytt alle enheter

Beskytter bærbare og stasjonære pcer og gir deg tilgang til filene på de mest kjente operativsystemene for mobil -  alt gjennom samme løsning.