Bedriften din er overalt

Hver dag lager og lagrer ansatte data på flere enheter - bærbare, stasjonære og mobiler. Stadig mer data blir laget på enheter som befinner seg utenfor kontorets vegger, noe som øker sannsynligheten for datatap og brudd på bedriftens retningslinjer for dataoppbevaring.

Siden 2008 har over 37 000 bedrifter brukt Code42 til å sikre data som befinner seg på kanten av kjernen til bedriften, data som er laget på enheter utenfor bedriftens lokaler. Løsningen skal sørge for at bedriften følger den teknologiske utviklingen, slik at man ikke mister viktige data.

Start en prøveperiode

Code 42 EDGE-Plattform

Sikkerhet fra ende til ende

Alle filer blir kryptert på enhetene og forblir kryptert ved forflytning og ved lagring. Muligheter for to-faktor-autentisering øker sikkerheten, i tillegg til egen innlogging for brukerne.

Smart datatransport

Code42 sin nettverksarkitektur øker fleksibiliteten, minker ventetid og bruker båndbredde på en effektiv måte. Dette skjer ved at det kun er endringene på filene som synkroniseres. Synkroniseringen foregår først mellom enheter på samme nettverk, slik at brukerne blir oppdatert, før endringen synkroniseres med server.

Enkel skalering

En enkelt administrator kan administrere løsningen om den består av ti eller titusenvis av brukere. Trengs mer plass kan man lett tilføre flere servere. Automatisk arkiv-balansering gjør at løsningen fungerer fint når du skalerer løsningen.

Mer enn backup

En implementering og bedriften har tilbang på enterprise backup, legal hold, e-Discovery og enhetsmigrering. Et verktøy for å ha kontroll over filene.

Utvid løsningen

Code42 har en åpen, REST-basert API som; gir gode muligheter for integrasjoner, gjør automatiske løsninger raskere og gir dyp innsikt gjennom egendefinert rapportering.

Brukertilganger og retningslinjer

Gi forskjellig tilgang til forskjellige brukere, lag egne retningslinjer for oppbevaring av data, brukere og avdelinger. Brukervennlighet og produktivitet vil med Code42-løsningen forenes med sikkerhet.

Valg av sky kombinert med sikkerhet og tilgjenlighet.

Code42 sin fleksible datalagring og sikkerhetsarkitektur, lar deg velge hvor du vil lagre data og krypteringsnøkler, enten det er i privat-, offentlig- eller hybridsky.

Enkel administrasjon

Via et administrasjonspanel kan du justere informasjonssikkerheten på tvers av brukere og enheter. Du kan i tillegg se historikken til filene. Løsningen er helhetlig, og det er lett å gi lik sikkerhet til alle enheter.