e-Discovery og Legal Hold

CrashPlan tar vare på utvalgte filer og mapper som blir lagret på stasjonær og bærbar. Med administrasjonspanelet er det enkelt å identifisere, ta vare på og få tak i data lagret på enheter – viktig når bedriften havner i situasjoner hvor data skal beskyttes mot sletting. Code42 sin åpne API gjør det mulig å integrere E-discovery-systemer, slik at du kan benytte deg av løsningene du ønsker for å ha oversikt.

Start en prøveperiode

e-Discovery og Legal Hold

Bevar dataene der den er – legal holds

Flytt brukere til nye grupper og lås enkelte data, uten at det går utover annen backup, eller bryter med juridiske pålegg. Om bedriften havner i tvister, eller får et søksmål mot seg vil ”legal-hold” sørge for at dataene som må oppbevares er trygge – ingen kan røre den.

Spor filer

Se historikken til filer, se endringer og lås filer -  i tilfeller hvor bedriften blir nødt til å aktivere  ”legal hold”. Ved at alle endringer er sporbare, gjør det arbeidet med å løse tvister enklere.

Reguler tilganger

Rollebasert administrasjon gjør det mulig for administratorer å justere rettigheter for oppbevaring og brukertilganger under ”legal hold” – situasjoner hvor data skal bevares og ikke røres.

Gjør e-Discovery enkelt

Ved situasjoner som krever ”legal hold” er det enkelt å sende data til de som har krav på dem og til et e-Discovery-system. Via ”push restore” kan man eksportere data, en prosess som kan automatiseres gjennom Code42 API.

Sikkerhet fra ende til ende

Dataene blir kryptert på enheten før den sendes, når den sendes og ved lagring. Krypteringsnøklene er ikke avhengig av hvilken løsning du velger for lagring.

Stille, kontinuerlig backup

CrashPlan tar automatisk backup av all data. Dette gjøres uten at brukerne forstyrres og eliminerer behovet for manuelle rutiner.

Enklere administrasjon

Juster selv rettigheter for oppbevaring av data, intervaller for backup og sikkerhetsinnstillinger på tvers av operativsystemer. Retningslinjene blir gjeldende for alle type enheter. Alt gjøres fra samme sted.