Ta kontroll over sensitiv data, uansett hvor den ligger.

Det hender at enheter blir stjålet eller mistet. For bedrifter er det da viktig å kunne forhindre at tapet av en enhet fører til lekkasje av sensitive data. SharePlan gjør det mulig å slette filene den mistede enheten inneholdt.

Start en prøveperiode

Forhindre datatap

Fjernsletting

Slett alle delte data som er delt med brukeren eller enheten, uten at de personlige dataene blir berørt. Dette er nyttig i tilfeller hvor enheter som inneholder sensitiv bedriftsinformasjon kommer på avveie, du kan slette dataene som omhandler bedriften, uten å fjerne personlige data. 

Få rapporter direkte og tilpasset

Statistikk og direkte oppdateringer på systemet er hele tiden tilgjengelig. Du får en oversikt over hele løsningen, men kan også gå ned på bruker- og enhetsnivå. Det er mulig å utvikle tilpassede rapporter via Code42 sin åpne REST API - slik at du får den informasjonen du mener er viktigst.

Overvåk aktivitet

SharePlan gir deg oversikt over hvilke data som deles, når de endres, hvem som har tilgang, på hvilke enheter og hvor lenge. Slik opprettholder man kontrollen over filer med variert grad av sensitivitet.

Komplett løsning mot datatap

CrashPlan og SharePlan jobber sammen for å beskytte bedriftens data. Mulighetene for å tilpasse hva som deles og med hvem i tillegg til sikkerhetskopiering gjør at man hele tiden har kontroll over bedriftens data.

Sikkerhet fra ende til ende

Delte filer blir kryptert med AES 256-bit-kryptering. Filene blir kryptert på enheten, i bevegelse og når de ligger lagret.

Spor mobil, PC eller nettbrett

Finn den mistede enheten ved hjelp av å spore den siste kjente IP-adressen - en integrasjon med Google Maps gir deg lokasjonen.