Beskytt data og brukere

Dagens bedrifter er mobile, arbeid blir gjort på de ansattes enheter. Å gi ansatte muligheten til å jobbe på hvilken enhet de ønsker og hvor de ønsker, kan gjøre bedriften mer produktiv. Men sjansen for å miste data i tyverier og uhell blir også større.

CrashPlan ble laget med tanke på å sikre data, og derfor kan man med løsningen gjenopprette filer på enheter som har gått tapt – selv om filene ble laget bare minutter før uhellet inntraff.

Start en prøveperiode

Nødgjennoppretting

Stille, kontinuerlig backup

CrashPlan tar backup av hver eneste fil, hver versjon, på enhetene de ansatte bruker. Ingen avbrytelser og ingen opphold.

Lett å administrere

Gjennom administrasjonspanelet kan en administrator enkelt administrere og ha oversikt over alle enheter, med tanke på backup og gjenopprettingsstatus.

Enkel gjenoppretting

Brukere kan lett finne og gjenopprette beskyttede filer etter dato, tid og versjon – uten IT-support.

Ha kontroll over backupen

Få forsikringer om at løsningen alltid er klar gjennom automatiske statussjekker av CrashPlan. Rapportene får du på epost, slik at du blir varslet om at alt er i orden.

Sikker mobiltilgang

Om uhellet er ute, kan brukere umiddelbart få tilgang til filene sine gjennom CrashPlan sine mobilapplikasjoner for iOS, Android, Windows og Amazon Kindle Fire.

Ubegrenset antall versjoner

CrashPlan kan ta vare på så mange filer du ønsker - så lenge du har plass på serveren. Selv filer du har slettet blir bevart så lenge du vil.